da-realty.org

Bmw 116I Vélemények – Totalcar - Tesztek - Bmw 116I (2012)

  1. Price
  2. Totalcar - Tesztek - BMW 116i (2012)

Még a szakértők egy rozsdamentes acél kipufogó és a 19 colos kerekek. És ilyen szép dolgok, mint a márkás szőnyeg a padlón, pedálok alumíniumból és matricák a cég logóját stúdióban. Megjegyzések és vélemények Végül néhány szót kell mondani válaszok hagyják el a tulajdonosok a BMW. Nos, ez az autó - biztosan nem a hatalom a rajongók és a nagy sebességű, szívesebben vesznek "szőni" egy pár másodpercig. Ez egy autó azoknak, akik értékelik a legjobb csendes utazást, kényelmes és elegáns belső, vonzó megjelenés. Ez a gép túl gyenge a pályát, de tökéletes a város. Elvileg a normál ár - egy millió egy jó, egy teljesen felszerelt változat. A b / a lehetőséget, nagyon jó állapotban, megtalálható alacsonyabb áron. És azok az emberek, akik szeretnék vásárolni egy sport változat, biztosan elégedett lesz egy csodálatos vezérlő és továbbítása, amely megteremti a maximális vezetési kényelmet. Nos, mi tudjuk kötni? Gyönyörű autó, jól berendezett belül és kívül egyaránt, hatékonyan megtervezett összeállítás, de viszonylag gyenge teljesítménye.

Price

Az elődjéhez képest 8, 5 centiméterrel hosszabb lett és jelentéktelen számmal ugyan, de 2 centiméterrel szélesebbre sikerült. A hosszú orr amúgy is jól áll egy hatchbacknek, főleg, ha a BMW végzi ennek megformálását. A bravúros az egészben, hogy úgy oldották meg a hosszmotor és a hátsókerék meghajtás számottevőbb helyfoglalását, hogy belül kevésbé érezni zsugorodást, nem úgy, mint az előző modellnél, ahol voltak bajok a hátsó térkínálattal. Az összkép tehát egy igazán sportos kompakt benyomását kelti, főleg ezzel a vadító fekete színnel és a benne fellelhető finom élekkel megspékelve. A kis BMW is legyen igényes! Szerencsére a belső tér is kellemes meglepetésekkel fogadja az utasokat, minden egyes részlet sima és letisztult, jó megérinteni minden felületet, megörülve gondolja magában az ember, hogy igen, ez tényleg egy bajor remekmű. Szebbek a műszerek, a kezelőszervek, a középkonzol tetejére helyezett kijelzőt viszont nehezen szokja meg az ember. A Start&Stop rendszer alapáron jár az 1-es BMW-hez, amely lámpánál várakozva leállítja a motort, ha üresbe teszed a váltót és felengeded a kuplungot.

bmw 116i vélemények v

Végre a BMW is belátta, hogy hihetetlen nagy égés, amit a márka alapmodelljei eddig (116i, 316i) teljesítettek. Az 1, 6 literes szívómotort turbósra cserélték, és máris van az autónak karaktere. Mostantól turbómotoros a 116i is, ami csak előnyére válik (Még több fotó a galériában. Kattintson a képre! ) Mi ez, és mi benne az újdonság? Az egyes BMW a bajorok legkisebb modellje, amely 2004-es megjelenése után 2011-ben ment át egy generációváltáson. Az új modell kicsivel nagyobb, és jobb minőségű lett, így lett az aranyos, szerethető gokartból egy jobban kidolgozott, finomabb karakterű, de még mindig sportos kompakt. Az F20-as kódnevű modellnek a legnagyobb újdonsága az, hogy az új hármashoz hasonlóan ebben is csak turbómotorok dolgoznak. Ez azért is örvendetes, mert a korábbiban alapnak számító 116i már nem harmatgyenge 1, 6 literes szívómotorral szerelt, hanem ezt is turbósították. 8, 5 centiméterrel hosszabb, mint az elődje Hogy néz ki? Bár az új modell 8, 5 centiméterrel hosszabb, és minimálisan (2 cm) szélesebb, az autó körvonala drasztikusan nem változott.

A hihetetlenül egyenletes nyomatékleadás annak köszönhető, hogy a BMW kettős leömlésű (TwinPower) turbóját vetette be, amellyel sokkal kisebb a turbólyuk is, gyakorlatilag alig vehető észre, hogy turbós autóban ülünk. Ezzel a kapcsolóval változtatható az autó karaktere, egészen meglepő mértékben Az autó rendelkezik Driver Experience kapcsolóval is, amellyel a karaktere változtatható. A futómű ugyan nem adaptív, de a kormányzás rásegítését, a gázreakciót változtatni tudjuk, míg Eco Pro-módban optimalizálja a jármű működését. Nem csak a gázpedál érzékenysége változik, hanem az elektromos fogyasztók és a légkondicionáló működésére is odafigyel: mindent csak addig enged bekapcsolni, amíg szükséges. A fékezési energiát is hasznosítja, az üzemanyagtakarékos vezetéshez tippeket ad a váltásjelző, és van benne start/stop-rendszer is, amely lámpánál ácsorogva leállítja a motort, ha üresbe tesszük a váltót és felengedjük a kuplungot. Az új 1-es nagyobb mérete ellenére mégis könnyebb, a gyáriak szerint 30 kg-ot sikerült spórolni minden modellen, csak azért nem 60-at, mert az előddel ellentétben ebben már a klímaberendezés szériafelszereltség.

Totalcar - Tesztek - BMW 116i (2012)

Az üzemanyag-fogyasztás jelentősen csökkent, mint a modell elődjei. Most körülbelül 7, 3 l / 100 km a városok! A pályán a mutató természetesen kevesebb - körülbelül 4, 9 liter. Kevert üzemmódban körülbelül 5, 6 liter 100 kilométerenként. Ez a "BMW" modell elvben ennek a gazdaságnak köszönhetően nagy népszerűségnek örvend. Igaz, egy teljesen új autó nem elég költségvetés. Mintegy 900 ezer rubel lesz az új BMW 116i-nek Oroszországban fizetnie (az alapkonfiguráció szerint - akár 5 vagy 3 ajtós hatchback). motor Kezdetben a BMW 116i, amelynek jellemzőielégedett a hatékonysággal, olyan motorral volt felszerelve, mint az N45B16. Ez egy négyhengeres DOHC inline, és 2011-ig létezett. Mit kell tudni a motor jellemzőiről? Talán a gázelosztás variátor fázisai. Más szóval, a Vanos rendszer. Azonban nem volt más fontos rendszer - a Valvetronic. A vadonatúj 116i motorok első generációja 85 kW teljesítményt képes felszívni. Ez körülbelül 114 LE De most már a technológiák messzire eljutottak, és most már vannak erősebb verziók, amelyek a BMW 116i-t a motorháztető alatt telepítik, amelynek jellemzői egyre jobbak lesznek az egyes restyling és modernizálással.

Köszönjük az tesztautót a Magyar Autókereskedőház Zrt. -nek! - Az 1-es BMW 2004-es bemutatás után 2011-ben ment át egy generációváltáson, mely frissítés ennek a modellnek kifejezetten jót tett. Valamivel nagyobb lett, minőségben és kidolgozottságban egy szinttel feljebb lépett, nem is beszélve arról, hogy a motorpaletta minden tagja előnyére váló turbókat kapott. Az F20-as kódjelű ötajtós 1-es BMW érezhetően élt az újítások nyújtotta lehetőségekkel, hiszen az előző, 1, 6 literes szívómotor koránt sem nyújtott ekkora élményt, mint a tesztalanyban található turbós egység. Drasztikusan nem változott meg az 1-es BMW külleme A kissé kancsal első generációs 1-essel szemben a frissült modell sokkal pofásabb, igazából nem lehet mivel összehasonlítani a konkurensei közül, egy dolgot kivéve. A hátsó lámpák kifejezetten a Volkswagen Polo fényforrásai hajaznak, de ennyi baj legyen. Az összkép drasztikusan nem változott, lehet rajta fogást találni, hogy nem lett elég izgalmas, de első pillantásra nagyon könnyen befogadható, letisztult vonásokkal elkészített formát raktak le elénk a tervezők.

  1. Virtuális vásárlási limit o.p.e
  2. Bmw 116i vélemények for sale
  3. Tv szolgáltatás Tata - Arany Oldalak
  4. Bmw 116i vélemények de
  5. Bmw 116i vélemények z
  6. A Mozi, a Filmek és a Közönség ünnepe a Budapest Filmnél is « Csepel.info
  7. Fizetős utak szlovákia 2020
  8. Naomi Campbell 51 évesen bevallotta a nagy titkot lányáról: ledöbbentek a rajongók
  9. Eladó BMW 1-ES SOROZAT | Budapesten és országosan - JóAutók.hu
  10. Biológia zanza tv

Nem zavaró, hogy az autópályás 130 km/óránál hatodik fokozatban is 3000 1/perc a fordulatszám, mert ott viszont harap a motor. Jól jönne mondjuk egy tempomat, ami ebből az autóból kimaradt. Hát igen, a BMW ilyen, remek autókat gyárt, de egy elhibázott konfigurálással fontos extrák maradhatnak ki. Ebbe például belekerült egy egész jó Business hifi, elektrokróm a középső tükör, automata a négy elektromos ablak, de azért messze nem egy rogyásig extrázott autó. Ötévesen és újszerűen mégis újkori árának feléért megkapható volt. Nem kérdés, hogy még tíz évig autó lesz, olyan autó, amilyet ma már egészen egyszerűen nem lehet kapni. Ennek tükrében nem vészes a katalógus szerint 6, 2 literes, a valóságban 8-9 liter körüli vegyes fogyasztás. Persze nem is szerény, ahogyan a mindennel együtt mintegy 4, 5 millió forintos bekerülési költség sem volt az. Az autó tudásával, jellemzőivel azonban mindkettő tökéletesen védhető, magyarázható. Bárcsak ilyen lenne minden alapmodell! Okosság a 205/55 R16-os méretű gumi és a téligumi-tesztünkön második, az első helyezett Goodyear UG9-nél érezhetően olcsóbb Yokohama V905 téli abroncs

Talán az A3-assal illik még összemérni, de abból vagy gyengébb (125 LE) 1, 4-es, vagy erősebb (160 LE) 1, 8-as TFSI motort lehet választani, tehát pont a kettő közé esik a BMW. Az A3 Sportback (ötajtós) 1, 4 literes TFSI-vel 6, 6 millióról indul, tehát kicsit drágább, de hamarosan jön az új A3-as, az lesz az igazi vetélytárs. Az egyetlen hátsókerékhajtású kompakt, ezért nincs vetélytársa Összegzés Bár az új 116i-t össze sem lehet hasonlítani a korábbi modellből készült 116i-vel, összességében mégsem ez a legjobb választás. Az 1, 6 literes turbómotor előnyére változtatta meg az autó karakterét: mostantól már nem csak BMW-nek néz ki, hanem úgy is viselkedik. Ettől függetlenül a 120d sokkal jobb autó, igaz 1, 7 millióval drágább is. Műszaki adatok Motor, erőátvitel, fékek. Hengerűrtartalom: 1598 cm 3. Teljesítmény: 100 kW (136 LE)/4400. Furat/lóket: 85, 8/77 mm. Nyomaték: 220 Nm/1350-4300. Sebességváltó: hatfokozatú kézi. Fékrendszer elöl/hátul: hűtött tárcsa/tárcsa. Méretek, tömegek. Hosszúság/szélesség/magasság: 4326/1765/1421 mm.

Sunday, 15 May 2022