da-realty.org

Faceroom Menü Győr | Facebook Menue Győr 2020

9021 Gyôr, Pálffy u. 2 06 96 823 105 Szolgáltatások • ingyenes WIFI • légkondícionált helyiség • csoportokat szívesen fogad • DJ • étel elvitelre • gyerekmenü • koktélok • napi menü • rendezvényhelyszín • sportközvetítés • széles borválaszték • zártkörű rendezvény lehetősége Nyitva tartás Specialitás grill ételek Zene Gépzene: dance, house, pop Csapolt sörök Heineken Legnépszerűbb cikkek Érdekes cikkeink

Facebook menue győr 2019

Kapcsolódó kérdések:

  1. Titán fúró készlet
  2. Faceroom menü győr irányítószám
  3. Facebook menue győr 2020
  4. Vadnyúl vadasan receptek
  5. Facebook menue győr 2
  6. Ultrahangos kutyariasztó vélemények
  7. Netpincér telefonszám módosítás online
  8. Facebook menue győr se
  9. Chrysler 300C sárvédő | Racingbazar.hu
  10. Facebook menü győr

Évente többször megújuló étlapunkat, naponta változó menü egészíti ki, vendégeink így nap mint nap új gasztronómiai élményre tehetnek szert éttermünkben. Várjuk szeretettel! Legyen a vendégünk! Face Room. Élmény a szemnek, a szájnak, a szívnek… Térkép

Plusz

2012. 06:44 Hasznos számodra ez a válasz? 3/4 anonim válasza: Kicsit beljebb sétálsz a városban és szinte minden étteremben van menü, rengeteg döneres és hamburgeres. A sétálóutcában van egy Meki is, habár az drágább, de néha ott is vannak akciók. De ha lesz egy mikród vagy ilyesmi amivel melegíteni lehet akkor úgy sokat tudsz spórolni, ha a boltban veszel konzerveket, ilyesmit és azokat csak meg kell melegíteni. 07:11 Hasznos számodra ez a válasz? 4/4 A kérdező kommentje: A Márka étteremről én is jókat hallottam, de szerintem az első két-három hét úgyis a szájízemnek megfelelő étkező hely megtalálásval fog telni. Szerintem hely nem akadály, úgyis külső kolis leszek, ha már át kell caplatni a városon egyetemtől a koliig bárhol megállhatok, ha majd a buszjáratokat is megismerem, akkor még egyszerűbb lesz, de különben sem az a típus vagyok, akinek már 5-600 méter gyaloglásába beletörik a sarka, pláne ha evésről van szó:P A mikrózás meg főzősdi is gondolatban van, de egyenlőre nem vagyok főszakács, tudtommal mikró sincs a külső koliban, úgyhogy majd meglátjuk mit tudunk kihozni abból a vonalból, szerintem napi egy ebéd még megengedhető költségileg olcsóbb helyen.

Faceroom étterem és drinkbár 9022 Győr, Pálffy utca 2. Telefon: +36 96 823 105 Hétfőtől csütörtökig: 11:00 - 24:00 Pénteken és szombaton: 11:00 - 02:00 Vasárnap: Zárva Étterem leírása Régóta vágyunk egy olyan helyre, ahol egy igazán varázslatos estét, vagy könnyed délutáni pillanatokat tölthetünk el. Egy olyan étteremre, ahol harmóniában van a trendi belsőépítészeti megjelenés, a modern konyha ízvilágával és a kiszolgálás lendületével, figyelmességével. Győr belvárosának szívében mindez most megvalósul a Face Room Étteremben, amely otthont ad egy délelőtti üzleti megbeszélésnek, egy kellemes családi ebédnek éppúgy, mint egy színház utáni vacsorának vagy egy szombat esti buli előtti baráti beszélgetésnek. A nyugalmat és csendet keresőknek többféle tea-, kávé- és koktél - különlegesség teszi még kellemesebbé az étkezés utáni beszélgetést az étterem teraszán. Konyhánkban az európai fúziós konyhaművészet remekeit kínáljuk vendégeinknek, különböző konyhakultúrák ötvözéséből. Mindezek mellett a magyar konyha néhány jellegzetes finomsága is részét képezi exkluzív menüinknek.

Várjuk szeretettel! Legyen a vendégünk! Látnivalók a környéken Rába Quelle Fürdő Győr A Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő a Mosoni-Duna és a Rába találkozásánál lévő félszigeten épült, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a történelmi belvárosra. Rába kalandpark Aktív és jókedvű kikapcsolódásra, némi extrém kalandra vágysz? Nálunk bárki a bátorságához és képességeihez mérten kipróbálhatja különböző nehézségű pályaszakaszainkat, gyönyörű zöld fák között mászva... Rioter Games Élmény és Kalandpark Szeretnél barátaiddal egy izgalmas és szórakoztató paintball játékban részt venni? Vagy meglepni szeretteidet születésnapjuk vagy legénybúcsújuk alkalmából, esetleg csapatépítést szerveznél? A Riote... A Kisalföld gasztronómiája A Kisalföld sík vidékét számos folyó szeli át. A Szigetköz a Kisalföld északi részén, a Mosoni-Duna és az Öreg-Duna között terül el. Ez a rész a Duna gyermeke, ahol minden talpalatnyi terület a folyó... További látnivalók További programok

Facebook menue győr ne

Figyelt kérdés Nos szeptembertől Győrben leszek egyetemista, de az egyetemnek nincsen saját menzája, csak egy-két büféről tudok. Az önálló étkezés pedig még nem feltétlen megoldható. Kéne egy hely - önkiszolgáló vagy hasonló, ahol olcsón tudok jóllakni, napi egyszeri, legfeljebb kétszeri étkezés alkalmával. Az sem árt, ha finomat főznek, de ez most másodlagos, nem puccos éttermeket keresek. Valakinek valami tipp, tapasztalat? 1/4 anonim válasza: Tejivó, Lipóti Pékség, lokál gyros és hamburgeresek, meki, Márka Étterem (én azt ajánlom, bár lehet neked messze lesz) 2012. aug. 22. 00:05 Hasznos számodra ez a válasz? 2/4 Dogmatix91 válasza: az egyetem körül van jó pár hely, ahol tudsz menüt enni. Már megnyílt a Széchenyi Étterem is (Üveges mellett), Bridge, Zátony, a 2 között is van vmi aminek nem tudom a nevét és még ott a Hullám is a közelben. Úgy emlékszem tavaly ilyen 6-700ft volt egy ebéd. Általában mindenhol egész jól főznek, de ez ízlés kérdése. Ha hamburgerre vágysz néha, akkor meg a Mackó Kuckó van az egyetemtől kb 3percre.

Az esti időszakban a konyha nem túl pörgős, viszont ez időt ad az alapos beszélgetéseknek. 4 Ételek / Italok 3 Kiszolgálás 5 Hangulat 4 Ár / érték arány 5 Tisztaság Milyennek találod ezt az értékelést? Hasznos 1 Vicces Tartalmas Érdekes Gyenge 2013. június 11. a párjával járt itt Modern, dizájnos hely Győr belvárosában. A nyitás utáni hónapokban jártam ott a párommal, volt egy nyitási kupon akció amit ha előre megvásároltál(10 000ft 10 kupon) akkor minden félárban van, (elméletben)mert mikorra odaértünk nem nagyon akarták elfogadni, pedig bőven határidő lejárata előtt szerettük volna beváltani. 2 Ételek / Italok 3 Kiszolgálás 3 Hangulat 2 Ár / érték arány 5 Tisztaság Milyennek találod ezt az értékelést? Hasznos 1 Vicces Tartalmas Érdekes Az értékeléseket az Ittjá felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjá véleményét. Ön a tulajdonos, üzemeltető? Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.

facebook menue győr da

Hasznos Vicces Tartalmas Érdekes Jó 2014. október 17. a párjával járt itt Nekunk nagyon tetszett a gyorben egyed dizajn. Nagyon hangulatos hely. A csokolade souffle verhetetlen. :) 4 Ételek / Italok 5 Kiszolgálás 4 Hangulat 4 Ár / érték arány 5 Tisztaság Milyennek találod ezt az értékelést? Hasznos Vicces Tartalmas Érdekes Kiváló 2014. május 25. családjával járt itt Nagyon finomak az ételek, különleges, extra kivitelezésű koktélok, kedves (nem utolsó sorban memóriával rendelkező) kiszolgálók! :-) A tisztaság valamint a berendezési tárgyak minősége magas. Minden nagyon szép, elegáns. A Csokoládés suffle vehetetlen a városban, pláne naranccsal. 5 Ételek / Italok 5 Kiszolgálás 5 Hangulat 4 Ár / érték arány 5 Tisztaság Milyennek találod ezt az értékelést? Hasznos 1 Vicces Tartalmas Érdekes Kiváló 2014. május 20. a párjával járt itt A menük teljesitménye hullámzó, de ugyanakkor ajánlható. A környéken van esély parkolni, a hangulat fiatalos, az ebédhez választható egy pohár szörp. (És mi szeretjük a szörpöt) Az adagok nagyok- ami nem elhanyagolható szempont, ha az ember éhes férfivel érkezik.

Sunday, 15 May 2022