da-realty.org

Balatongyörök Étterem Szép Kártya / Balatongyörök Szép Kártya Elfogadóhelyek - Part 4

Telefonszám: 83/346-151 Apartman, magánszálláshely, Egyéb A Balaton északi partján található apartmanházunkban várjuk a családos és ifjú párokat, valamint baráti társaságokat. Az apartmanokról részletesen tájékozódhat a honlapunkon. Áraink 4000-6000 Ft-ig terjednek, de figyelje akcióinkat. Igény esetén reggelit is tudunk biztosítani. Várjuk Önöket szeretettel. Golf, Minigolfpálya, Horgászati lehetőség, Bicikli, Parkolási lehetőség, Garázs, Wifi (vezeték nélküli internet), internet, Portaszolgálat éjjel-nappal, Keresse közvetlenül az elfogadóhelyet az akciós ajánlatokért! Németh István – Balatongyörök 8313 Balatongyörök Kisfaludy S. utca 18. Telefonszám: 83/346-273 Balatongyörök község Zala megyében, a Keszthelyi kistérségben fekszik, pontosan a Keszthelyi-hegység tövében, a szép Balaton északi partján. Balatongyörök településen már az újkőkorszakban éltek emberek, de több leletet találtak a rézkorból, valamint a római korból is. Először a történelem során az 1121-es évben említik meg, írásos emlékekben olvashatunk a településről.

Balatongyörök SZÉP kártya elfogadóhelyek - Part 2

Balatongyörökön számos látnivaló van, amit mindenképp érdemes megtekinteni akkor, ha itt járunk. Elsőként megemlíthetjük azt a római katolikus templomot, amely az 1830-as években épült fel klasszicista stílusban, és a templomkertben számos sírkő található, valamint a templom előtt egy 1848-as kőkereszt is. Balatongyörök keleti részén található egy kilátó, ahonnan csodaszép panoráma nyílik a környező tájakra, és a Szigligeti-öbölre egyaránt. A tájról nem véletlenül elnevezett Szépkilátó aljában találhatjuk meg a Római forrást, amely egykor a római fürdőt látta el vízzel. Mivel a Balatongyöröki emberek többsége szőlőtermesztéssel is foglalkozik, ezért igen sok présház található a környéken, főleg a település leglényegesebb szőlőhegyén, Becehegyen. Balatongyörök is részese a Balaton-felvidéki Nemzeti Park nak, ezért a környező települések és a község látnivalóit együtt is megemlíthetjük, mint a Nemzeti Park részét. Az itt található tanösvényen nagyon sok, igen érdekes látnivalót találhatunk, ilyen például az Afrika Múzeum és Állatkert, a Szépkilátó, valamint a szomszédos települések és völgyek.

Szűrési feltétel: "Balatongyörök" Giber Zsolt Rating: 0. 0/ 5 (0 votes cast) SZÉP Kártya elfogadóhely címe: 8313 Balatongyörök Üsth Gyula u. 146/21. hrsz Elérhetőségek: Telefon: 30/3519375 Számlakiegyenlítés: Fizetés a helyszínen SZÉP Kártya elfogadás: Vendéglátás alszámla, Szállás alszámla, Szabadidő, rekreáció alszámla Györöki Ifitábor Rating: 4. 0/ 5 (1 vote cast) 8313 Balatongyörök Szépkilátó Telefon: +36-92-317-770 Pizzakert Rating: 5. 0/ 5 (1 vote cast) 8313 Balatongyörök Strand, 1124/4/F. Telefon: 06304339428 Vendéglátás alszámla Klaudia Apartmanház Rating: 3. 0/ 5 (1 vote cast) 8313 Balatongyörök Mogyorós u. 5/B. Telefon: +36-30-3759496 Fax: +36-83-346063 Típus, besorolás: apartman, magánszálláshely, panzió, üdülőház, 3 csillagos Szolgáltatások: Tisztelettel engedjék meg, hogy megismertessem önökkel a festői szépségű Balatongyörökön található szálláshelyünket, amely mint üdülési, mint kikapcsolódási és felfrissülési célra kiválóan alkalmas. Az új apartmanház Balatongyörök központi részén, zöldövezetben a strandtól 900 m-re található.

Balatongyörök SZÉP kártya elfogadóhelyek - Part 4

balatongyörök étterem szép kártya 2022

Mivel a Balatongyöröki emberek többsége szőlőtermesztéssel is foglalkozik, ezért igen sok présház található a környéken, főleg a település leglényegesebb szőlőhegyén, Becehegyen. Balatongyörök is részese a Balaton-felvidéki Nemzeti Park nak, ezért a környező települések és a község látnivalóit együtt is megemlíthetjük, mint a Nemzeti Park részét. Az itt található tanösvényen nagyon sok, igen érdekes látnivalót találhatunk, ilyen például az Afrika Múzeum és Állatkert, a Szépkilátó, valamint a szomszédos települések és völgyek. Azonban a sok látnivaló ellenére is találhatunk még egy történelmi jelentőségű építményt, a Festetics-kastélyt, amely jelenleg egy kastélyszálló ként üzemel. A látnivalókon és nevezetességeken kívül azonban igen sok olyan esemény van, amit évről-évre megrendeznek itt, a településen, így SZÉP Kártyánkat, Széchenyi Pihenőkártyánkat valóban a legmegfelelőbb helyen költhetjük el.

  1. Sportolási lehetőségek - Hévíz infó - Hévíz Város közigazgatási honlapja
  2. Tűzoltó készülék table des matières
  3. Balatongyörök étterem szép kártya igénylés
  4. Balatongyörök étterem szép kártya elfogadóhely
  5. My little monster 13.rész magyar felirattal - maticmetsfluf’s diary
  6. SZÉP kártya | Balatongyörök
  7. Balatongyörök - Napi menü - Hovamenjek.hu
  8. Szőlőskert Fogadó, Étterem & Panzió Balatongyörök - Hovamenjek.hu
  1. Mre bethesda gyermekkórház city
Sunday, 15 May 2022