da-realty.org

Fördős Zé Barátnője 2018, Fördős Zé Barátnője 2010 Relatif

  1. Fördős Zé: Néha randizgatok, de semmi komoly | 24.hu
  2. Fördős Zé Barátnője - Zac Efron Barátnője
  3. Ő Fördős Zé 17 évvel fiatalabb barátnője - Sárival egy éve vannak együtt - Hazai sztár | Femina
  4. Report
  5. Fördős Zé vallomása: ezért nincs barátnője - Blikk

Fördős Zé már több mint egy éve van együtt 17 évvel fiatalabb barátnőjével, Sárival, akivel ez idő alatt már sok érdekes kalandot és utazást megéltek egymás mellett. Tavaly decemberben például Srí Lankára utaztak. A karácsony előtti héten elutaztak, és csak a hónap végén jöttek vissza, így A Konyhafőnök VIP sztárja az ajándékozást is megúszta, ami jól passzolt az ajándékozásról szóló véleményével is - árulta el a Hot! magazinnak. Fördős Zé és barátnője Srí Lankán nyaraltak A 43 éves gasztroguru tavaly február végén árulta el, hogy már fél éve új barátnője van, akivel kapcsolatuk elején egy hónapig kettesben járták be Ázsiát. Fördős Zé szerint az út megerősítette kapcsolatukat. Azóta is sok kalandban volt részük: amikor 2019 júliusában először posztolt Sáriról fotót az Instagramon, éppen Ausztriában siklóernyőztek. A fiatal, szőke lányról azóta sem láthattunk újabb képet. - Egy éve vagyok együtt Sárival, de elfelejtettem ezt megünnepelni. Nem szoktam fejben tartani a dátumokat, ebben tényleg nem vagyok túl romantikus alkat.

Kezdenek az alvások is nehézkesek lenni. Szóval egyértelműen közeledik a nagy nap. Izgulok. Ingadozik a hangulatom, de még mindig pörgök. Pakolgatok, vasalok, főzőcskézek, pályázatot írok, videót vágok. Cserébe viszont elviszem a szerelmemet a világ végére túrázni a vulkánok közé. Ilyen előbb történik meg, mint hogy beállítsak egy nagy virágcsokorral; ez utóbbi soha nem jutna eszembe - mesélte a hetilapnak. A cikk az ajánló után folytatódik 2019 decemberében Srí Lankára utaztak, ahol tuk-tukkal járták be a környéket, de végre volt idejük olvasni is. - Tavaly annyira bevált a szörfözés, hogy most ezt terveztük a fő programnak, egy kis tuk-tukozással kiegészítve. Előre kibéreltem egy ilyen tipikus ázsiai közlekedési eszközt - osztotta meg az olvasókkal. Az új kalandokra sem kell sokat várnia: Fördős Zé a posztja alapján január közepén Santiago de Chilébe, Chile fővárosába utazik, majd Dél-Amerika legdélebbi részét, Patagóniát fedezi fel. Rácz Jenő barátnője, Dóri bikiniben Rácz Jenő és csodaszép barátnője, Gyuricza Dóri Mexikóba menekültek a tél elől.

Fördős Zé: Néha randizgatok, de semmi komoly | 24.hu

  1. Szomorú bejelentést tett Fördős Zé | Femcafe
  2. 16 szeletes torta árak
  3. Padlutka - Egészségtér
  4. Fördős Zé Barátnője - Zac Efron Barátnője

(Kiemelt kép: RTL Klub) Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

Sunday, 15 May 2022